Lirik Lagu Ginio – GildCoustic

Pelita.co – Berikut Ini Lirik Lagu Ginio – GildCoustic :

Aku kelingan sliramu
Medot tresno segampang iku
Opo koe uwis lali
Marang sumpah seng mbok sanggupi
Janji sing mbien jarene mbok tepati

Opo pancen aku kleru
Opo wes duwe sing luih aku
Aku nrimo nompo, tapi atiku ora lilo
Nyawang sliramu disanding wong liyo

Kurangku opo jajal kowe ngomongo
Masalah sepele ojo di gawe dowo

Tulung jelasno neng aku sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku mbok bandingke, Karo wong sing sugeh kae
Yo jelas nemen aku ra mampu

Wes cukup aku mbok apusi
Dramamu wes cukup aku ngerti
Elingo rasane atiku iki
Matur sembah nuwun sampun nate nglarani

Kurangku opo jajal kowe ngomongo
Masalah sepele ojo di gawe dowo

Tulung jelasno neng aku sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku mbok bandingke, Karo wong sing sugeh kae
Yo jelas nemen aku ra mampu

Tulung jelasno neng aku sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku mbok bandingke, Karo wong sing sugeh kae
Yo jelas nemen aku ra mampu

Wes cukup aku mbok apusi
Dramamu wes cukup aku ngerti
Elingo rasane atiku iki
Matur sembah nuwun sampun nate nglarani
Matur sembah nuwun ninggal loro ning ati
Cerito ngene iki ora bakal tak baleni